EN HR

ČPP

TVRTKA

tenaletica.com je internetska stranica koju vodi Tena Letica. Ona je osnivačica studija PAPERwork d.o.o. za dizajn i usluge, koji je upisan u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, pod matičnim brojem subjekta 080900827. Molimo Vas da pročitate ČPP. Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu.

PLAĆANJE

Kako plaćam svoju narudžbu?

Plaćanje ide preko Paypala. Svoju narudžbu možete platiti i bankovnom transakcijom, tj. uplatom na račun. Molimo Vas da nas kontaktirate u slučaju nedoumica.

SLANJE NARUDŽBI

Kako šaljete narudžbe?

Svoje proizvode šaljemo putem Hrvatske pošte. Pošiljke šaljemo bez osiguranja, pa ne odgovaramo za izgubljene ili oštećene pošiljke. Ukoliko želite ekspresnu dostavu ili želite preporučenu pošiljku, kontaktirajte has direktno na e-mail adresu tenaleticapaperwork@gmail.com.

DOSTAVA

Kada mogu očekivati svoj paket?

Sve ovisi o mjestu stanovanja, ali sigurno će paket stići unutar 3 tjedna.

POVRATAK

Da li mogu vratiti proizvod?

S obzirom na osjetljivu prirodu naših proizvoda, ne prihvaćamo vraćanje proizvoda. No, ukoliko ste nezadovoljni sa proizvodom, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail tenaleticapaperwork@gmail.com i pokušati ćemo razriješiti problem.

OSTALO

Da li prodajete uramljene papercutove?

Naravno.

Kako da izložim svoje 3D papirnate objekte?

Mi papirnate object doživljavamo kao skulpture, pa ih izlažemo u staklenim zvonima koja ih ujedno štite od prašine. Svaki 3D objekt dolazi u paketu sa plastičnom vezicom tako da se mogu objesiti kao mobili. Ukoliko odlučite drugačije, samo odrežite vezicu.

Da li primate posebne narudžbe?

Naravno, uvijek smo spremni na kreativni izazov. Ukoliko mislite da smo idealni za Vaš projekt, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu tenaleticapaperwork@gmail.com i odgovoriti ćemo u najkraćem roku.

Mogu li naručiti nešto osim papercuta ili paper engineeringa?

Naravno. S obzirom da profesionalno radim kao ilustratorica i dizajnerica već niz godina, slobodno me možete angažirati za Vaš projekt.

Da li su boje, veličine i opisi na ovoj stranici točni?

Trudimo se prezentirati naše proizvode što je bolje moguće. Svaki proizvod je ručno rađen, pa ne odgovaramo za manje razlike. Također imajte na umu da se boje na Vašem ekranu mogul malo razlikovati od boja u stvarnosti. Ali, činjenica je da naši proizvodi izgledaju još i bolje u stvarnosti.

Da li reciklirate ono što izrežete iz papercuta?

Mi obožavamo našu planetu i zato recikliramo svaki, pa i najmanji papirić u studiju.

Mogu li koristiti fotografije sa stranice?

Svi materijali, pisani i vizualni, su naši ili su ih radili ljudi koje smo angažirali. Pošto jako cijenimo njihov rad, molimo Vas da ne koristite materijale sa stranice bez našeg dopuštenja. Hvala!